Skip to content Skip to footer

Ruimtes

welkom in de wereld van A-VIDA

Ontdek Gooizicht, een serene ruimte met uitzicht op het Gooimeer, waar natuurlijke elementen en een levendige boom een harmonieuze sfeer creëren. Thuiskomen biedt een intieme ervaring met zijn grotachtige ambiance, sterrenhemel en baarmoederachtige vormen, perfect voor diepe ontspanning. In Van Buiten naar Binnen ervaar je de ruimtelijkheid en lichte elegantie, met een Japandi-stijl inrichting en groene accenten, ideaal voor duo-massages. Verbinden en Natuur verwelkomt je met een warme sfeer, een perfecte plek voor een kopje thee of een rustig moment met een boek. Tot slot biedt Groei in de Natuur een multifunctionele ruimte met een bamboe muur en lichte inrichting, klaar om je te ondersteunen in uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten.

Gooizicht

Gooizicht is een serene ruimte met een prachtig uitzicht op het Gooimeer. De ruimte ademt rust en natuur uit, met een indrukwekkend moskunstwerk dat de sfeer versterkt. Natuurlijke kleuren en zorgvuldig geselecteerde decoraties zorgen voor een harmonieuze ambiance. Een grote, levende boom bij het raam voegt een gevoel van frisheid en verbondenheid met de natuur toe, waardoor Gooizicht een ideale plek is voor ontspanning en reflectie.

Thuiskomen

Thuiskomen is een unieke massageruimte die is ontworpen om een gevoel van geborgenheid en comfort te bieden. Geïnspireerd door het intieme gevoel van een grot, omhult deze ruimte je in rust en veiligheid. De prachtige sterrenhemel boven je creëert een magische sfeer, terwijl de dynamische vormen van de inrichting een zachte, beschermende omgeving oproepen. Het gevoel van thuiskomen wordt versterkt door deze zorgvuldig ontworpen elementen, die samen een plek vormen waar je volledig kunt ontspannen en je op je gemak voelt.

Van buiten naar binnen

Van Buiten naar Binnen is een ruime en lichte massageruimte die een gevoel van openheid en sereniteit uitstraalt. Deze ruimte biedt voldoende plaats voor twee personen, wat het ideaal maakt voor duo-massages. De inrichting combineert natuurlijke elementen met een verfijnde Japandi-stijl kast, waardoor een elegante en rustgevende sfeer ontstaat.

Verbinding en natuur

De ontmoetingsruimte waar je bij binnenkomst wordt verwelkomd met een warme ontvangst. Deze ruimte is perfect om te ontspannen met een kopje thee of om even rustig een boek te lezen. De inrichting straalt gezelligheid en comfort uit, met een focus op natuurlijke elementen die een harmonieuze sfeer creëren. Het is een plek waar bezoekers zich kunnen verbinden met zichzelf en anderen, omgeven door de rustgevende aanwezigheid van de natuur.

Groei in het groen

Onze veelzijdige ruimte is ideaal voor diverse activiteiten en bijeenkomsten. De ruimte is ingericht met een tafel die plaats biedt aan zes personen, perfect voor vergaderingen, workshops of coachingsessies. Een bamboe muur en comfortabele bank creëren een natuurlijke en ontspannen sfeer, terwijl de kastruimte zorgt voor praktische opbergmogelijkheden. De lichte inrichting en ruime opzet maken Groei in de Natuur zowel functioneel als uitnodigend. Deze ruimte zal binnenkort volledig klaar zijn om in gebruik genomen te worden, met voldoende plek voor uiteenlopende doeleinden.