Skip to content Skip to footer

De Wereld van A-VIDA

Visie & Missie

Ons vitaliteits- en bewustzijnscentrum streeft ernaar een bron van inspiratie en ondersteuning te zijn voor individuen die streven naar een gezonde, gebalanceerde levensstijl en innerlijke groei. Door middel van een divers palet aan massagemogelijkheden en een scala aan programma’s, workshops en activiteiten gericht op het bevorderen van fysieke gezondheid, mentaal welzijn en spirituele ontwikkeling.

We geloven dat welzijn en bewustzijn essentieel zijn voor een vervuld en gelukkig leven. Door mensen te helpen hun vitaliteit te vergroten en bewustzijn te vergroten, dragen we bij aan een gezondere, gelukkigere en veerkrachtige samenleving. Ons doel is om een ​​veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar individuen zich kunnen ontwikkelen en bloeien op alle niveaus van hun wezen.

We pakken dit aan door een holistische benadering te hanteren die de verbinding tussen lichaam, geest en ziel erkent. De programma’s omvatten diverse disciplines zoals yoga, meditatie, mindfulness, ademwerk, voedingsadvies, coaching en spirituele begeleiding. Door samen te werken met ervaren professionals en beoefenaars om hoogwaardige en gepersonaliseerde diensten aan te bieden die mensen ondersteunen bij hun persoonlijke groei en transformatie.

Door middel van zorgvuldig ontworpen programma’s, evenementen en consultaties willen we een positieve impact hebben op het leven van onze gemeenschap en een verschil maken in het bevorderen van welzijn en bewustzijn op individueel en collectief niveau. A-VIDA Blaricum is een plek waar mensen komen om te genezen, te groeien en te bloeien, en waar iedereen welkom is om de reis naar een gezonder en gelukkiger leven te beginnen.

Het team

Anne josine

Founder 
Massage therapeut

Gea

Co-founder 

A-VIDA | © Tycho Müller | www.tycho.photo
Melisse

Massage therapeut

Manon

Team A-VIDA

Chirine

Team A-VIDA

Anne josine

Massage therapeut
& Mede-oprichter

Gea

Financieel directeur
Mede-oprichter

Gea

Financieel directeur
Mede-oprichter

naam

Massage therapeut

naam

Yogadocent & Ademcoach